Toen ik plannen maakte om als zelfstandige te starten, maakte ik een aantal afspraken met mezelf. Een daarvan was dat ik dingen zou doen, die je in loondienst niet zomaar kunt doen. Zo wil ik heel af en toe, als er de ruimte voor is, iets doen zonder er geld voor te vragen. Ik geloof namelijk dat het leven draait om nemen en geven. Daarnaast hoor ik vaak dat mensen de dingen die ze eigenlijk echt willen doen te duur vinden of niet durven te doen. Mijn hart doet altijd een beetje pijn als ik dat hoor, terwijl ik het ook heel goed kan begrijpen. Vandaag wil ik de drempel voor de schrijvers onder ons wat lager maken.

Redigeren of proeflezen van je manuscript

Schrijf je een boek? Pak dan nu je kans! Deze zomer kan ik een manuscript gratis redigeren en een manuscript gratis proeflezen. Wat dat precies inhoudt kun je hier lezen. Ook als je manuscript nog niet af is, kun je bij mij terecht. Ik zal dan kijken naar wat je al op papier hebt staan, zodat je weer gemotiveerd verder kunt schrijven.

Zo maak je kans

Helaas kan ik niet iedereen gratis helpen, want ik moet mijn boodschappen ook gewoon betalen. Ik zal uit alle reacties twee personen kiezen die hun manuscript digitaal naar me mogen versturen. Wat moet je doen om kans te maken?

  • Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar info@hoofdstuk12.nl waarin je aangeeft dat je mee wilt doen.
  • Schrijf je geen manuscript, maar denk je dat dit een leuk cadeau is voor iemand in je omgeving? Dan mag je uiteraard ook meedoen.
  • Volg Hoofdstuk 12 op Facebook, Instagram of Twitter.
  • Deel de actie op social media om meer kans te maken. Dit is niet verplicht!
  • Je kunt reageren tot en met zondag 5 augustus.

Op maandag 6 augustus kies ik twee gelukkige winnaars door middel van loting. De winnaars krijgen van mij een e-mail, dus laat een geldig e-mailadres achter. Reageer je niet binnen drie dagen, dan kies ik een andere gelukkige.

Succes!