Je hebt het hele jaar geploeterd of misschien heb je vorige maand NaNoWriMo wel gewonnen. Als schrijver mag je best trots zijn op het feit dat er een manuscript voor je ligt. Maar wat nu?

Wil jij je boek in de boekhandel zien liggen?

Droom je ervan om je boek te laten publiceren bij een uitgever of breng je je boek liever uit in eigen beheer? In beide gevallen is het verstandig om eerst een professional kritisch naar je manuscript te laten kijken. Het verhoogt namelijk de kans tot uitgave. Mocht je het boek zelf willen uitgeven dan is het belangrijk dat alle fouten uit het manuscript zijn gefilterd. 

Ik help je deze maand met korting!

Ik help je graag verder met je manuscript, zodat je daarna vol vertrouwen de volgende stap kunt zetten. Deze feestelijke maand doe ik dat voor een mooi prijsje, want in mijn ogen moet het voor iedere schrijver betaalbaar zijn.

Proeflezen manuscript: € 100,-
Tekstcorrectie manuscript: € 140,-
Manuscriptredactie: € 160,-

Het bedrag staat deze maand vast en is inclusief btw. Het maakt dus niet uit of je manuscript nu uit 40.000 of 80.000 woorden bestaat. De korting loopt hierdoor al snel op tot 50 procent of meer!

Toch nog twijfels?

Wil je graag eerst weten wat je kunt verwachten? Stuur me dan de eerste 3000 woorden van het manuscript en ik kijk er gratis naar! 

Op deze pagina vind je meer informatie over hoe ik je verder kan helpen.

Cadeau geven?

Dat kan deze maand natuurlijk ook! Je ontvangt dan een cadeaubon in je mailbox om uitgeprint onder de boom te leggen.

Contact

Heb je nog vragen of wil je gebruik maken van deze mooie kerstactie? Stuur me dan een mailtje!

info@hoofdstuk12.nl