Wat is een betere dag voor een nieuw begin dan 1 januari? Dit jaar geloof ik dan ook niet in goede voornemens, maar wel in een nieuwe blog waar ik al mijn leeservaringen op zal delen. Dat het mij veel plezier gaat opleveren weet ik zeker, maar ik hoop ook jullie te kunnen inspireren om te gaan genieten van een goed boek!

Aangezien 1 januari op dit stukje internet een dubbel feestje is, heb ik niet één, maar twee leespakketten samengesteld die je kunt winnen!

Wat zit er in?winactie Collage

Bij de opening van een boekenblog mogen boeken natuurlijk niet ontbreken! Daarom geef ik er twee weg met wat extraatjes om het lezen nog leuker te maken!

  • In het eerste pakket zit mijn favoriete boek van mijn favoriete schrijver: Het zwart en het zilver van Paolo Giordano. Verder zitten er twee van mijn favoriete zakjes thee en een magnetische boekenlegger bij, zodat je nooit meer vergeet op welke bladzijde je bent gebleven omdat je boekenlegger weer eens uit je boek gevallen is (of overkomt alleen mij dat?).
  • In het tweede pakket zitten ook twee lekkere theesmaakjes en een magnetische boekenlegger, alleen dan met de nieuwste verhalenbundel van één van Nederlands leukste chicklitschrijfsters: Winter in New York en andere verhalen van Chantal van Gastel.

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Volg Hoofdstuk 12 via één van deze social media-kanalen (voor volgers van mijn oude blog: let op, Twitter en Instagram wijken af van mijn vorige kanalen!) of volg me via mail.
  • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en welk pakket je wilt winnen. Gebruik wel een geldig e-mailadres, zodat ik contact met je kan opnemen als je het pakket hebt gewonnen.

Meer kans maken?

  • Bloglovin’: save de post van deze winactie.
  • Facebook: like en deel het bericht  van deze winactie.
  • Twitter: retweet de tweet van deze winactie.
  • Instagram: regram de foto van deze winactie.

Dit is dus niet verplicht als je mee wilt doen, maar je maakt simpelweg meer kans om te winnen doordat je naam per save/deel/retweet/regram vaker in de generator wordt geplaatst.

 

Voor de duidelijkheid

De actie loopt tot en met zondag 10 januari 2016. Op maandag 11 januari stop ik de namen van alle deelnemers in een digitale grabbelton, de winnaar krijgt vervolgens persoonlijk bericht.

Iedereen mag meedoen, maar woon je buiten Nederland of België dan zijn de verzendkosten voor jou.