Toen ik begon met bloggen, ontdekte ik hoe belangrijk social media is. Bloggen is leuk, maar het is toch leuker als je lezers hebt. Die lezers vond ik via Facebook, Twitter en Instagram.

Opeens kon ik mijn passie delen

Toen ik begon dacht ik dat niemand me zou volgen, hoogstens mijn moeder, maar het werd beter dan ik had durven dromen: via social media leerde ik andere lezers en zelfs schrijvers kennen. Wat is er leuker dan je passie kunnen delen met mensen die dezelfde interesse hebben? Het leverde veel leuke, online, gesprekken op.

Ik mocht heel veel toffe dingen doen

Dit was voor mij al meer dan ik had verwacht en ik ben er nog altijd dankbaar voor. Het balletje begon hierdoor te rollen: mijn blog groeide als kool, uitgeverijen vertrouwden mij recensie-exemplaren toe en ik mocht verschillende schrijvers ontmoeten of zelfs interviewen.

Hoofdstuk 12 werd een onderneming

Inmiddels is Hoofdstuk 12 een bedrijf. Ik moet mezelf soms knijpen om te beseffen dat ik als zelfstandige mensen mag helpen met het schrijven van hun boek. En dat allemaal omdat ik simpelweg op een dag besloot een blog te starten.

Funstagram

Ik gun iedere ondernemer dit plezier en succes en daarom sta ik deze keer niet alleen klaar voor schrijvers, maar ook voor kleine bedrijven met de workshop Funstagram. Deze gezellige workshop richt zich op het met plezier en gewenste resultaat een Instagram-pagina op- of doorstarten.

Maak met plezier en succes een Instagram-pagina

Funstagram geef ik samen met de leuke illustratrice Imke op zondag 12 januari 2020 in het gezellige Helmond. We beginnen met een brainstormwandeling om de eerste ideeën voor jouw Instagram-pagina op te doen. Vervolgens helpen we je met het uitwerken van je idee. Imke leert je hoe je met huis-tuin-en-keukenspullen een creatieve flatlay kunt maken die opvalt. Ik help je met het schrijven van een pakkende tekst die aansluit bij je doelgroep. Tussendoor genieten we van een heerlijke lunch.

Dit neem je mee naar huis

Wat heb je als je naar huis gaat? Je neemt één uitgewerkte Instagram post mee naar huis, daarnaast heb je minstens vijf ideeën om uit te werken en veel nieuwe energie om aan de slag te gaan. Dit alles voor slechts 94 euro.

Interesse?

Interesse in deze leuke een leerzame workshop? Stuur dan een mail naar funstagramworkshop@gmail.com om je aan te melden.

De foto’s zijn gemaakt door Imke Illustrations