Mijn afstuderen komt met de dag dichterbij en dan begint het echte leven met een baan. Ik heb de laatste tijd veel nagedacht over wat ik wil gaan doen, maar ik had geen flauw idee. Tijdens mijn studie heb ik me vooral beziggehouden met literatuur en ook in mijn vrije tijd ben ik veel bezig met boeken. Lezen is namelijk één van de weinige dingen waar ik altijd al goed in ben geweest. Daarnaast vind ik het fijn om iets voor mensen te kunnen betekenen. Ik heb hiervoor niet voor niets sociale studies gestudeerd. Toen viel het kwartje: ik wil mensen helpen bij het schrijven van hun boek.

Er zit alleen wel een groot verschil tussen een goed idee hebben en het uitvoeren daarvan. Daarom zou ik graag een aantal manuscripten willen ontvangen, waarna ik deze zal lezen en zal voorzien van feedback om te ontdekken of ik hier mijn werk van wil maken. Je krijgt het manuscript met mijn opmerkingen teruggestuurd. Ik zou het fijn vinden als je dan een aantal vragen voor me in zou willen vullen, omdat ik ook graag jouw mening hoor. Verder zijn er geen kosten aan verbonden.

Heb je nog een manuscript liggen en wil je er iemand naar laten kijken? Neem dan voor 1 april contact met me op via chantal@hoofdstuk12.nl of via het contactformulier onder het kopje ‘contact’.

Mocht het goed bevallen dan schrijf ik me daarna in bij de KvK om van mijn hobby mijn werk te maken al zal ik ook op zoek gaan naar een vaste baan voor de financiële zekerheid.