September, waar ben je gebleven? Door de mooie zomerse dagen voelt het bijna alsof september nog eens niet begonnen is. Ik kan er niets aan veranderen, want oktober staat weer gewoon aan de deur. Laten we eerst eens kijken wat er ondertussen gebeurde op Hoofdstuk 12.

Recensies

vele-hemels-boven-de-zevendeHet is een gewoonte: ik lees iets en vervolgens kruip ik achter mijn laptop om er mijn mening over te geven. Deze maand waren het er maar twee, maar daar zat wel één van de mooiste boeken die ik ooit heb gelezen bij, namelijk Vele hemels boven de zevende van Griet op de Beeck. Daarnaast verscheen ook mijn recensie van Een verrassende stap van Robyn Carr.

Een rustig maandje dus, maar ik haalde ook nog wat recensies uit de oude doos. Zo kun je nu mijn enigszins teleurstellende mening lezen over Eten, bidden, beminnen van Elizabeth Gilbert, zette chaotische gedachten over Het nulpunt van Jess Walter online en plaatste ik ook nog een recensie van Ellen Deckwitz’ Zo word je een geweldige dichter online.

Overige blogposts

Manuscripta 7

Maar er was meer! Zo begon ik traditioneel met de boeken van… waar ik deze maand erg enthousiast over was. Een paar dagen later was ik op Manuscripta en ik kon het niet laten om daar een verslagje over te schrijven. Ik schreef nog een verslag en wel over Hebban Live! en uiteindelijk plaatste ik ook nog een blogsale online. Nog niet alles is verkocht, dus neem er zeker een kijkje mocht je op zoek zijn naar een boek voor een klein prijsje.

Favorieten

blogsale-3

Aan het einde van de maand is ook het moment dat ik naar de bezoekersaantallen kijk om vervolgens de top drie met jullie te delen!

  1. Blogsale: alleen verzendkosten!
  2. De boeken van september
  3. Literatuur buiten de deur: Manuscripta

Nu op naar een nieuwe herfstmaand vol boeken, want het is vanaf morgen weer #boektober!