De eerste maand van het jaar zit er weer op. Time flies when you’re busy. De hoogste tijd om terug te blikken op wat er gebeurde toen Hoofdstuk 12 zijn eerste weken meemaakte. En over mijn blog gesproken: Ik wil jullie allemaal bedanken voor het zo positief ontvangen van mijn blog! Nu is het tijd voor een overzicht van de eerste maand van het jaar!

Januari begon met de opening van Hoofdstuk 12 en ik had niet durven dromen dat het zo goed zou lopen! Ik was bang dat er niemand op een nieuwe boekenblog zat te wachten. Nu kan ik heel cliché zeggen dat ik het doe omdat ik het leuk vind en dat de bezoekersaantallen er niet toe doen, maar het is toch altijd fijn om te zien dat wat je schrijft ook wordt gewaardeerd. Ik ben jullie in ieder geval heel dankbaar voor het meedoen aan de winactie, alle bezoekjes en de reacties.

In januari verschenen er de volgende recensies en blogposts:

 

img_4312

WordPress was zo aardig om me te laten weten dat het druk was op Hoofdstuk 12 en daar werd ik toch een beetje blij van. Gelukkig maar, want het was blue monday. Later die week was ik iets minder vrolijk aangezien we geen verwarming en geen warm water hadden. Ik moest eerst zelf wat dingen doen die boven mijn technische niveau lagen voordat de monteur langs kon komen. Het duurde een hele dag, maar het kwam uiteindelijk goed.
img_4329 boeken kringloop

Ook was het weer eens tijd om de boekenkast op te ruimen. Hij puilde van alle kanten uit. Ik heb namelijk altijd te veel boeken. En als je dan eigenlijk nog steeds geen plek hebt in de boekenkast, dan ga je gewoon naar de kringloop een paar nieuwe tweedehandjes aan te schaffen…

Dit was januari in het kort en ondanks dat ik nu ziek thuis ben, hoop ik dat februari weer veel moois brengt!