Februari is alweer bijna voorbij en daarmee komt hopelijk de lente weer in zicht. Maar voordat we aan maart beginnen neem ik jullie nog even mee terug naar februari om een overzichtje van deze maand op Hoofdstuk 12 te laten zien.

 

Gelezen

Big Magic

Deze maand las ik drie boeken en dat is er eigenlijk één te weinig naar mijn mening. Ik vertel mezelf gewoon dat ik in de eerst volgende vakantie deze schade wel weer inhaal, al is lezen natuurlijk geen wedstrijd.

Het eerste boek dat ik uitlas was Naamloos van Pepijn Lanen, vervolgens las ik Big Magic van Elizabeth Gilbert en als laatste las ik Enkeltje Ierland van Charlotte de Monchy. Ondertussen begon ik aan Avenue van de mysteriën van John Irving, maar op dit moment twijfel ik heel erg of ik deze dikke pil uit ga lezen. Niet omdat het een dik boek is, maar gewoon omdat het verhaal me niet zo boeit zoals Irving dat met zijn voorgaande boeken heeft gedaan. Daarnaast lees ik voor mijn studie Dubliners van James Joyce. Het is interessant om een keer heel intensief met een boek bezig te zijn dat je normaal niet zo snel op je boekenplank zou zetten.

 

Geschreven en online

kobo glo hd

Deze maand verschenen er een heleboel nieuwe blogberichten en recensies. Ik ben zelf de tel een beetje kwijtgeraakt, maar hieronder dan toch een lijstje met al het nieuwe leesvoer van deze maand!

 

Als beste bezocht

goedkoop lezen

Aan het einde van de maand vind ik het altijd leuk om even naar de bezoekersstatistieken te kijken. Soms word ik echt verrast door welke recensies of blogposts het beste zijn gelezen. Deze wijken namelijk regelmatig af van mijn verwachtingen. Dit is de top 3 van deze maand!

 

En nu op naar maart!