De kerstdagen zijn voorbij en het is een kwestie van geduld tot het 2017 is. Morgen blik ik terug op één jaar Hoofdstuk 12, maar vandaag begin ik eerst met het traditionele maandelijkse overzicht. Wat is er deze maand gebeurd op dit kleine stukje internet?

Recensies

In mijn eerste recensie van december schreef ik over mijn eerste ervaring met Stephen King. Hierna verscheen mijn recensie over Een andere liefde waarin een gezin in de schaduw van alcoholisme leeft. Een ander indrukwekkend, maar prachtig verhaal is Schittering van Margaret Mazzantini over twee jongens die de moed verzamelen om zichzelf te kunnen zijn.

Andere blogposts

Ik begon natuurlijk met een rijtje boeken waar ik deze maand naar uitkeek. Hierna schreef ik een Op dit moment… waarin ik aangaf druk te zijn met studeren. Gelukkig komt het afstuderen op dit moment met de dag dichterbij. Ik had moeite met welk boek het laatste boek van dit jaar zou worden en dus liet ik jullie kiezen. Het werd The Girl on the TrainIk tikte vervolgens een stukje over hoe ik recenseer in 6 stappen en ik organiseerde een winactie met betrekking tot kerst, want wat zijn de feestdagen zonder een cadeau? Hierna werd het tijd voor een terugblik op alles wat ik dit jaar heb gelezen in de vorm van een top tien in tien zinnen.

Top 3

Het is altijd weer een verrassing welke blog het meeste zijn gelezen. Deze maand bezochten jullie vooral:

  1. Winactie: kerst!
  2. Stem: welk boek lees ik als laatste in 2016?
  3. Mijn top 10 van 2016 in 10 zinnen

Januari

Ik zal volgende maand een hele blog wijden aan een nieuwe reading challenge en plannen voor mijn blog. Ik kan verklappen dat mijn blog voor een groot deel hetzelfde blijft, maar dat ik ook zin heb om aan een aantal nieuwe projecten te beginnen! Ik laat jullie nog even in spanning ;)