Koningsdag: 25% korting op manuscriptredactie

Ieder jaar houd ik een vrijmarkt met boeken op mijn blog tijdens Koningsdag. Een paar maanden geleden bracht ik de helft van mijn boeken naar de kringloopwinkel, dus ik heb niets om op mijn digitale kleedje uit te spreiden. Niet getreurd, want volgend jaar heb ik weer een mooi stapeltje tweedehandse boeken en dit jaar heb ik wel iets voor de schrijvers onder ons!

 

25% korting

Heb je een manuscript geschreven en wil je je werk laten proeflezen of redigeren? Pak dan nu je kans, want ik geef 25 procent korting op mijn diensten!

 

Van welke diensten kun je gebruikmaken en wat zijn de reguliere prijzen?

Proeflezen

Je manuscript wordt van begin tot einde gelezen. Hierna ontvang je een leesrapport waarin ik inga op de opening van je boek, de opbouw, de personages (bij fictie), je schrijfstijl en overige punten die opvallen. Ik zal niet alleen de nadruk leggen op wat beter kan, maar ook op wat je sterke punten als schrijver zijn. Zo kun je gemotiveerd je manuscript herschrijven.

Tarief: € 0,005 per woord (inclusief btw).

Tekstcorrectie

In je eigen teksten zie je taalfouten sneller over het hoofd. Wil je een correct geschreven manuscript inleveren, dan is het belangrijk dat je er iemand naar laat kijken. Bij tekstcorrectie let ik op grammatica, spelling, interpunctie en zinsbouw. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over eventuele gebreken in je manuscript.

Tarief: € 0,007 per woord (inclusief btw).

Manuscriptredactie

Redactie is een combinatie van proeflezen en tekstcorrectie, maar dan uitgebreider. Je ontvangt namelijk niet alleen een leesrapport, maar ik maak ook aantekeningen in de (digitale) kantlijn van je manuscript, zodat je precies weet waar je bij het herschrijven aan de slag kunt. Uiteraard wordt je manuscript ook gecorrigeerd op taalfouten. Zo kun je uiteindelijk een manuscript inleveren waar je écht tevreden over bent.

Tarief: € 0,008 per woord (inclusief btw).

 

Hoe krijg je 25% korting?

Stuur een e-mail naar info@hoofdstuk12.nl voor 4 mei. Vermeld hierin van welke dienst je gebruik wilt maken en het aantal woorden van je manuscript. Ik stuur je dan een offerte toe. Ga je akkoord met de offerte? Dan ga ik aan de slag met jouw manuscript.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.