Ik weet alleen nog niet hoe. Er zijn veel opties om een bundel uit te geven en ik weet op dit moment nog niet zo goed hoe ik wil publiceren. Ga ik op zoek naar een uitgever, kies ik voor printing on demand of doe ik het helemaal in eigen beheer? Dit is iets waar ik goed over na moet denken.

Voor iedereen die nu denkt: huh, waar heb je het over? zal ik een korte samenvatting geven. Ik heb heel mijn leven veel gelezen, maar ook veel geschreven. Vooral gedichten heb ik met grote regelmaat op papier gezet. Sinds februari schrijf ik haikugedichten. Dit is, even kort door de bocht, een Japanse dichtvorm waarbij het gedicht uit 5-7-5 lettergrepen bestaat. Ik plaats iedere dag een gedichtje op Instagram en heb dus inmiddels een verzameling aan gedichten en daar wil ik een bundel van samenstellen.

Inmiddels ben ik begonnen met het verzamelen van de mooiste, leukste en emotioneelste gedichten. Dat is al een hele klus als je zo’n 300 gedichten hebt liggen. Maar wat komt erna? Daar ga ik jullie volgend jaar van op de hoogte houden.