Q&A: stel je vraag!

Ik moest er even over nadenken hoe ik de boekenweek op mijn blog af wilde sluiten. Na ruim een week iedere dag iets nieuws online te hebben geplaatst, was de inspiratie voor deze week even op.  Laat ik het nu leuk vinden om jullie regelmatig te betrekken bij mijn blog, door bijvoorbeeld polls, en ook vandaag mogen jullie jezelf laten horen. Je mag me namelijk het hemd van het lijf vragen!

Altijd al willen weten waar ik lees? Welke boeken ik zou redden als er brand uitbreekt? Wanneer ik blog? Wat mijn toekomstdroom is? Of iets heel anders? Stel dan in een reactie onder dit bericht je vraag aan mij. Later deze maand geef ik antwoord op al jullie vragen in een blogpost!

7 comments / Add your comment below

  1. Heb je een voorkeur voor een bepaald land waar een boek zich afspeelt? En met welke hoofdpersoon kun je je het best identificeren? Mooie blog, overigens :)

  2. Als men je de kans gaf om een fictief voorwerp uit een boek te kiezen wat zou je dan graag in je bezit willen hebben en waarom? Is er een boek dat je graag uit je geheugen zou willen laten verwijderen zodat je het opnieuw voor de eerste keer kan ontdekken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.