Over

Chantal

Werd geboren in 1990 met een zachte g. Heeft ouders die niet lezen dus leest voor drie. Enig kind, niet verwend, wel graag alleen. Toch sociaal en graag met vrienden. Houdt niet van winkelen, maar wel van jurkjes en lippenstift. Danste veel, speelde toneel en stond regelmatig in het theater op de amateurplanken. Woont samen in Noord-Brabant met een gamer.

 

Studeerde Italiaanse taal en cultuur aan de universiteit van Utrecht, met een specialisatie in de Italiaanse literatuur en een minor met betrekking tot cultuur en media. Blogt hier over boeken, maar is ook recensente voor Hebban. Schrijft daarnaast zelf ook wel eens wat. Mijn favoriete boek heeft twaalf hoofdstukken.

 

ik-met-boekenstapel

5 comments / Add your comment below

 1. Beste Chantal,

  Ik zou graag in contact komen met je voor de journalistendatabase van ANP Pers Support. Ik vind het altijd leuk als je jouw bio met ons wil delen.

  Momenteel is dit de bio die ik van jou heb:
  Chantal is de blogger achter Hoofdstuk 12. Zij schrijft recensies over boeken en schrijft verder over alles wat te maken heeft met boeken en lezen. Sam wordt het liefst benaderd per e-mail.

  Ik hoor graag van je,

  Hartelijke groet,

  Cheyenne

 2. He Chantal, schrijf je zelf ook ? Welk soort literatuur ? Laat je je werk ook proeflezen ? Ik ben alvast kandidaat, heb 60 jaar leeservaring achter de rug…
  Vriendelijke groet,
  Walter.

  1. Ik wil al heel lang een boek schrijven, maar ik begin er iedere keer niet aan. Verder schrijf ik wel eens gedichten. Als ik een proeflezer nodig heb, dan laat ik het je in ieder geval weten!

 3. He volkomen nieuw dit geheel. Ben zo maar wat aan het rommelen en zie ineens Chantal tipt etc.
  Komt mijn nieuwe boek Buiten huilen de wolven voorbij… Ik als digibeet, verder kijken. Chantal: leuk koppie en met inhoud…
  Lijkt me leuk om nieuwe berichten te ontvangen, delen, lezen etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.