Laatst moest ik in de kroeg mijn identiteitsbewijs nog laten zien toen ik om een biertje vroeg, maar vandaag word ik toch echt 27. Het feit dat ik weer een jaar dichterbij de dertig ben gearriveerd wil ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, dus deze jarige trakteert. Vandaag maak je namelijk kans op een blind date met een boek!

Twee boeken

Terwijl ik mezelf de hele dag vol ga stoppen met cake kunnen jullie kiezen uit twee boeken. Boek nummer 1 is een thriller van een Nederlandse schrijfster dat zich afspeelt in Amerika. Boek nummer twee valt onder literatuur en is geschreven door een Duitse auteur die debuteerde met deze roman die zich afspeelt in een bergdorpje.

Zo doe je mee

  • Kies één van de twee boeken
  • Laat een reactie achter onder dit bericht met een geldig e-mailadres
  • Deze win-actie is alleen geopend voor iedereen woonachtig in Nederland of België
  • Door één van mijn social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram, Bloglovin’) te volgen en daar het bericht te delen maak je extra kans (+1)

Je kunt meedoen tot en met 22 maart 23.59 uur. Op 23 maart gooi ik alle namen in een digitale grabbelton en maak ik de winnaars bekend via een een mailtje. Reageren deze niet dan kies ik na een week een andere geluksvogel.

Ik ga genieten van mijn verjaardag, maar eerst naar de stembus!