Update: Hebban Reading Challenge

Hoe gaat het met mijn doel om dit jaar 50 boeken te lezen? Eerlijk gezegd niet zo goed. Het duurt nog ruim twee maanden voor het jaar eindigt en ik heb pas 32 boeken gelezen. De schade inhalen gaat niet meer lukken aangezien ik bezig ben met de laatste loodjes van mijn studie en dat gaat toch echt even voor. Lezen is een hobby en geen wedstrijd, dus ik hoef er gelukkig niet wakker van te liggen. Maar wat ben ik dit jaar nog van plan?

En nu?

hebban-reading-challengeZoals ik al zei vind ik het geen drama om achter te lopen. Het doel ga ik niet meer halen, dat is gewoon realistisch. Daarom heb ik mijn doel aangepast van 50 naar 40 boeken. Ik vermoed dat ik dat misschien nog wel kan halen. Ik lees gewoon lekker verder op regenachtige avonden, op momenten dat de realiteit even tegenzit of als ik weer eens een wereldreis met de trein maak door Nederland. En dan zie ik wel hoe ver ik kom.

Welke boeken wil ik dit jaar nog lezen?

Er zijn wel een aantal boeken die ik dit jaar nog graag zou willen lezen. Zo ben ik op het moment bezig met De levenden en de doden in Winsford van Håkan Nesser (lees mijn interview met Nesser inclusief winactie hier) en heb ik een begin gemaakt in Inferno van Dan Brown. Voor daarna heb ik Love game van Lauren Weisberger op de planning staan. Verder liggen Een week in parijs van Jojo Moyes,  Samen van Anita Terpstra en Het meisje in de trein van Paula Hawkins nog op een mooi stapeltje te wachten om gelezen te worden.

En daar ga ik gewoon van genieten, zonder me te druk te maken of ik de challenge haal, want de grootste uitdaging is op dit moment om mijn scriptie af te maken ;)

5 comments / Add your comment below

  1. Ik heb er ook een challenge lopen, 30 boeken. Ik zit nu in boek 10 maar door alle drukte totaal geen zin, tijd voor lezen gemaakt/gehad. Hopelijk snel weer even wat bladzijdes lezen.

  2. Net wat je zegt, je doet het voor je plezier hè. En een scriptie is niet niks zeg! Ik vind het knap dat je überhaupt nog tijd overhoudt om te lezen en te bloggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.