Vorige week plaatste ik voor het eerst een leescollege online op mijn blog. Het was de week van de poëzie, dus het onderwerp lag voor de hand: gedichten. Deze maand wil ik weer een informatieve blogpost schrijven, maar voordat ik daaraan begin ben ik er erg benieuwd naar welke onderwerpen jullie hier graag terug willen zien. 

Om het makkelijk te maken heb ik een poll gemaakt waarbij je kunt kiezen uit literatuur/verhalen in zijn algemeen, personages, tijd, ruimte, genres, stromingen, en meer over poëzie. Je kunt op meerdere onderwerpen stemmen, maar je kunt ook zelf een ander antwoord geven. Dus mocht je een brandende vraag hebben of iets willen weten over wat dan ook (wel boekgerelateerd natuurlijk), dan kun je dat daar laten weten.

[socialpoll id=”2417306″]

Mocht de poll niet werken dan is een reactie hieronder, op social media of in een mail ook helemaal goed en dan krijg je hoogstwaarschijnlijk ook nog een reactie van mij terug. Laat me vooral weten wat jullie interessant lijkt, ik ga er namelijk met alle liefde op in!