Nieuwe lay-out

Ik zou het druk hebben, dus ik werkte drie weken vooruit. Ik had dus een soort van blogpauze, want ik hoefde alles alleen nog maar even op social media te deponeren. Zodoende dacht ik me lekker op mijn studie te kunnen te richten, maar mijn blogbrein dacht daar anders over: ik had spontaan genoeg inspiratie om mijn blog voor een jaar te kunnen vullen. Dat deed ik uiteindelijk niet, want ik had alsnog geen tijd. Het niet bloggen knaagde steeds harder en ondertussen ontstonden er ook nog eens irritaties met betrekking tot mijn lay-out.

Na drie weken wachten klapte ik mijn laptop open en stortte me als een gek op mijn blog. Een avond is veel te weinig tijd om al mijn wilde plannen uit te werken, maar de nieuwe lay-out staat online!

Terwijl jullie de ‘omgeving’ verkennen ga ik druk recensies andere blogposts typen. Het kan namelijk weer!

Fijn weekend iedereen!

13 comments / Add your comment below

  1. Uiteraard komt die inspiratie net langs wanneer je het er eigenlijk te druk voor hebt. De nieuwe lay-out is mooi en ik ben alvast benieuwd naar de nieuwe blogposts die je wil uitwerken. Eigenlijk blijf ik steeds een beetje schrik hebben voor het moment waarop ik plots geen inspiratie meer zal hebben. Door elke dag te willen bloggen (ik doe het echt omdat ik het wil – niet omdat ik me verplicht voel) heb ik precies al over zo’n beetje alles geschreven én ik wil niet in herhaling vallen.

    1. Dank je! Als je iedere dag blogt ben je natuurlijk sneller door je hoeveelheid inspiratie heen, of misschien ook niet. Hoe meer je met iets bezig bent, des te meer je er soms bij kunt bedenken. En mocht je een keer echt geen inspiratie meer hebben dan zijn we nog met heel veel andere bloggers die je er vast mee willen helpen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.