Mijn 4 favoriete boeken van 2018

Het is juli, het is zomer, en de eerste zes maanden van 2018 zijn alweer voorbij. Een goed moment om terug te blikken op de stapel boeken die ik het eerste halve jaar heb gelezen, want daar zaten toch een paar pareltjes tussen. Instagram heeft een nieuwe functie genaamd IGTV en die wilde ik graag uitproberen. Het is eigenlijk een soort van YouTube, maar dan laagdrempeliger. Het filmpje staat op Instagram al een aantal dagen online, maar ik besef dat niet iedereen Instagram heeft. Gelukkig kan ik mijn top 4 ook op mijn blog delen.

Ik nam de video op en er ging van alles mis, maar dat zijn verbeterpunten voor de volgende keer. Of misschien moet ik gewoon bewerkingsprogramma kopen waarmee ik het een en ander uit een video kan knippen. Hoe dan ook, voor iedereen die het nog niet heeft gezien, hieronder zie je mijn top 4 (tot nu toe) van dit jaar.

2 comments / Add your comment below

  1. Wat knap dat je zo lang achter elkaar kunt praten zonder lange denkpauzes. En interessant om te horen wat boeken met je doen of wat je er omheen hebt meegemaakt zoals je moeder die de ervaring van lezen is leuk heeft en ook dat een ander boek je heeft doen nadenken over wat liefde nu eigenlijk is.
    Dat het filmpje technisch niet 100% volmaakt is, vind ik juist extra charme hebben. Net zoals de poster van Whish You Were Here van Pink Floyd op de achtergrond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.