Koningsdag: mijn boekenkraam is geopend

Boeken

De steden kleuren oranje, in centrums staan kraampjes en er liggen plaids met uitgestalde spullen. Ik loop altijd langs de kramen met boeken, maar dat zal voor de meeste mensen geen verrassing zijn. Toch zijn er jaren waarop ik liever thuisblijf omdat ik geen zin heb in de drukte. Soms baal ik achteraf dat ik een stapel boeken voor een mooi prijsje aan me voorbij heb laten gaan en daardoor kreeg ik vorig jaar het idee om hier mijn eigen kraam te openen. Dus ben je opzoek naar een leuk (tweedehands) boek voor een mooi prijsje? Neem dan vooral even een kijkje.

De prijs

Een boek kost €2,50 + verzendkosten. Binnen Nederland is dit €3,80 voor een boek dat door de brievenbus past en €6,50 voor een boek dat als pakket moet worden verstuurd. Van ieder boek dat ik verkoop gaat ‘de winst’ naar een potje voor een nieuwe winactie, dus door een boek te kopen, maak je meteen weer kans op een nieuw boek!

De boeken

Ik heb dit jaar niet zoveel in de aanbieding als vorig jaar, maar dat mag de pret niet drukken!

  • Gif – Samantha Schweblin
  • Zwemmen met Haaien – Ann Kidd Taylor (verkocht)
  • De bloementuin – Cristina Caboni
  • Thomas en Mary – Tim Parks
  • Het houden van mannen  – Myrthe van der Meer
  • Jij en ik & andere verhalen – Jojo Moyes (verkocht)

Zit er iets voor je bij?

Laat dan hieronder een reactie achter of stuur een mail naar chantal@hoofdstuk12.nl. Wie het eerst komt wie het eerst maalt! Mocht je nog vragen hebben of een foto van de staat van het boek willen hebben, laat het me vooral weten!

Veel plezier met rondneuzen en een fijne Koningsdag toegewenst!

1 thought on “Koningsdag: mijn boekenkraam is geopend”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *