Deze maand was het redelijk rustig op mijn blog. Niet zo vreemd, want ik ben bezig met mijn scriptie, ik begon met mindfulness based cognitieve therapie en op dit moment spendeer ik een paar dagen in Schotland. Helemaal stil was het hier niet, dus laten we terugblikken op deze eerste koude maand van dit jaar! 

Recensies

De spionMijn recensies uit de oude doos zijn op. Ondanks dat ik niet veel aan lezen toe ben gekomen, heb ik toch wat recensies kunnen schrijven en plaatsen. Zo schreef ik iets over de bijzondere dichtbundel Het duimzuigend fossielplaatste ik een recensie over het nieuwste boek van Paulo Coelho, De spionkwam ook de recensie van José Vriens’ Verdwaald  online en sloot ik af met het spannende De levenden en de doden in Winsford van Håkan Nesser.

Kinderboekenweek en een interview met winactie

winactie-nesserHet bleef niet bij bovenstaande recensies. Ik begon, zoals iedere maand, met de boeken van…. Het was deze maand kinderboekenweek, dus ik schreef een blogpost over een paar van mijn favoriete kinderboeken en daarnaast mocht ik Håkan Nesser interviewen inclusief een winactie (waar je nog aan mee kunt doen ;) ). Uiteindelijk trok ik de conclusie dat ik het dit jaar niet ga halen om 50 boeken te lezen.

De top 3 van oktober

Iedere maand kijk ik welke blogposts het meeste zijn bekeken. Deze maand zijn dit jullie favorieten:

  1. Het interview met Håkan Nesser inclusief winactie
  2. De spion – Paulo Coelho
  3. Kinderboekenweek: boeken die voor altijd jong blijven

Vooruitblik november

Ik kan nog niet zo goed zeggen wat er in november gaat komen, want ook deze maand zit voor mij vol met belangrijke dingen. Ik kan wel verklappen dat ik bezig ben met het bedenken van een nieuw project en ik hoop de komende maand een tipje van de sluier op te kunnen lichten. Verder lees ik gewoon lekker op mijn eigen tempo door en zullen er gewoon recensies verschijnen als een boek uit is. De rest is ook voor mij nog een verrassing ;)

Vandaag is overigens de één na laatste dag dat je kans kunt maken op een gesigneerd exemplaar van De levenden en de doden in Winsford van Håkan Nesser. Klik hier om een kansje te wagen.