Deze lentemaand zit er weer op! Ik hoop dat jullie allemaal hebben kunnen genieten van de paar mooie dagen die we hebben gehad. Vandaag laat ik jullie zien wat er ondertussen op Hoofdstuk 12 gebeurde!

Dit schreef ik deze maand

Het begon zoals iedere maand met een De boeken van… blogpost. De eerste recensie was De ideale dochter van Amanda Prowse, vervolgd door Het leven maar dan beter van Anna Gavalda en De ijsmakers van Ernest van der Kwast. Na al deze recensies mochten jullie aan de hand van een poll een boek uitkiezen dat ik komende maand zal lezen. Het winnende boek werd De heks van Portobello van Paulo Coelho. Hierna haalde ik Overspel van Tatiana de Rosnay uit de oude doos en werkte ik aan een nieuwe lay-out. Vervolgens plaatste ik twee recensies: Italiaanse toestanden van Stef Smulders en Finding it van Cora Carmack. Ik gooide nog even een dilemma op tafel over affiliatie  links, waarna ik afsloot met een recensie uit de oude doos van Geschiedenis van mijn puurheid van Francesco Pacifico.


Top 3: best bezocht

De boeken van mei was de meest populaire blogpost van deze maand! Ook waren jullie erg benieuwd naar de nieuwe lay-out en brachten jullie graag je stem uit op het boek dat ik deze maand zal gaan lezen. Verrassend genoeg geen recensies in de top 3, maar ik vind het fijn om te zien dat jullie betrokken willen zijn bij mijn blog.


Wat komt er in juni?

Dat is een moeilijke vraag, want ik ben bezig met de laatste loodjes van dit studiejaar. We weten het allemaal: die zijn zwaar. Voor hetzelfde geld ga ik heel veel bloggen als studie ontwijkend gedrag. Dat blijft nog even een verrassing. Ik ben in ieder geval bezig in Jonathan gaat los en De heks  van Portobello ligt klaar. Daarnaast heb ik zaterdag Verdriet is het ding met veren op de kop getikt, dus ik hoop dat ik daar ook aan toe ga komen. Ik had deze maand geen één boek gekocht, wonderbaarlijk genoeg, dus ik vond dat dat aan het einde van de maand nog mocht. Morgen trap ik af met De boeken van juni. Er verschijnt namelijk weer genoeg moois!