Maart is een belangrijke maand voor de boekenwereld. Toch moet ik bekennen dat ik niet zo veel boeken in mijn handen heb gehad de afgelopen weken. Ik bracht de boekenweek namelijk grotendeels door in een kasteel in the middle nowhere van Schotland. Ik heb er een geweldige tijd gehad, de zon scheen er zelfs, maar dat betekende wel dat ik voor mijn studie eerst vooruit moest werken en vervolgens ook weer van alles in moest halen. Helemaal niet erg, maar lezen en bloggen kwamen even op een wat lager pitje te staan. Laten we eens gaan kijken wat er ondanks de drukte op Hoofdstuk 12 gebeurde.

 

Verschenen

maart Collage

 

Wonderbaarlijk genoeg zijn er alsnog verschillende recensies en blogposts verschenen. Even een kort overzichtje voor degenen die ze hebben gemist.

Ik wil iedereen nog bedanken voor de fijne tips die ik heb gekregen en voor het meedoen aan de winactie! Jullie enthousiasme doet me goed! :)

 

De top 3

En over enthousiaste lezers gesproken: wat hebben jullie op Hoofdstuk 12 gelezen deze maand?

De winactie is deze maand het beste bezocht! Vervolgens waren jullie ook erg nieuwsgierig naar de winnaars van deze actie en werd de recensie Enkeltje Ierland ook goed bezocht.

 

Wat te verwachten in april?

april Collage

 

Er staat weer een nieuwe maand voor de deur met nieuwe recensies en boekgerelateerde blogposts. Ik kocht vorige maand een aantal nieuwe (blauwe) boeken en ik kreeg er ook nog één voor mijn verjaardag. Ik heb op de planning staan om het nieuwe boek van Ethan Hawke te lezen. Daarnaast ben ik bezig met Je bent mijn liefste woord, een verzameling van gedichten door Anne Vegter, en met Bloedlink van Theo en Marianne Hoogstraaten. Ik heb ondanks mijn uitje naar Schotland het boekenweekgeschenk in huis kunnen halen dus Broer gaat ook gelezen worden. Tenslotte heb ik op jullie aanraden Het leek stiller dan het was aangeschaft en kreeg ik een literair kookboek cadeau.

Soms is het naast al dat lezen en schrijven ook wel eens fijn om iets buiten de deur te doen en daarom ga ik op 10 april naar het Groot Letterfestival in Eindhoven. Ik heb een vermoeden dat ik daar een verslagje van ga tikken.

Over een week zitten al mijn studiedeadlines van dit blok er weer op en daarna vermaak ik me zo te zien wel. Nu hoop ik alleen nog maar dat ik al mijn toetsen haal en dat de zon veel gaat schijnen zodat we lekker met een boek in de tuin kunnen gaan zitten!

 

PS: Vergeten jullie hier niet te stemmen op het boek waarvan je graag een recensie wilt zien?