Ik kan bijna niet geloven dat juni alweer voorbij is. Laten we zeggen dat ik afgelopen maand het zomerse gevoel heb gemist. Deze maand bestond namelijk vooral uit het werken aan deadlines terwijl de regen op de ramen tikte. Ik  las hierdoor ‘maar’ drie boeken in plaats van de normale vier en verwaarloosde mijn blog een beetje. Ondanks dat toch even een kort overzichtje van juni op Hoofdstuk 12!

De boeken die ik las

Zoals ik al schreef heb ik deze maand drie boeken gelezen: Jonathan gaat los van Meg Rosoff, Verdriet is het ding met veren van Max Porter en Voor jou van Jojo Moyes (recensie verschijnt volgende week).

 

jonathan gaat los

Verschenen op hoofdstuk 12

Ik plaatste een aantal recensies die ik in mei al las: Redenen om te blijven leven van Matt Haig en De oogst is voorbij van Geert van der Kolk. Vervolgens verschenen er een aantal boekgerelateerde blogposts zoals de boeken van juniboeken voor in je koffer en vijftien boeken die ik deze zomer wil lezen. Ik recenseerde twee boeken die ik in juni las: Verdriet is het ding met veren en Jonathan gaat los.  Ten slotte poste ik ook één recensie uit de oude doos en dat was De vrouwen van kasteel Deverill van Santa Montefiore.

 

boeken voor in je koffer

Als beste gelezen

Er is altijd wel één blogpost of recensie die in een maand het beste wordt gelezen en dat was in juni de boeken van juni. Verder werden Redenen om te blijven leven en boeken voor in je koffer ook goed bezocht.

 

het is maar bloed

En verder…

Ging ik naar de film Me Before You, won ik het boek Het is maar bloed van Jerry Hormone, en ging ik naar de nacht van de bibliotheek waar ik drie afgekeurde pareltjes op de kop tikte voor maar drie euro. Hierover kunnen jullie de komende maand meer lezen!

Dat was juni in vogelvlucht. Nu hopen dat juli een lekker zomers maandje wordt!