Hoofdstuk juli

Oh juli, ben je nu al voorbij? Juli was een heerlijke maand. De zon begon eindelijk met schijnen, ik ging twee lange weekenden weg en ik plunderde een kringloopwinkel. Over dat laatste volgt binnenkort meer, maar nu eerst een terugblik op deze fijne maand!

Gelezen

Nu ik vakantie heb kan ik regelmatig rustig met een boek gaan zitten in plaats van constant tussendoor iets te lezen. Dat laatste is ook ontspanning, maar er is niets fijner dan een middag met een boek op de bank hangen of op het gras in de zon.

Hier lag ik bijvoorbeeld een beok van de vakantiebieb te lezen. Geen verkeerd leesplekje ;)
Hier lag ik bijvoorbeeld een boek van de vakantiebieb te lezen. Geen verkeerd leesplekje ;)

Deze maand genoot ik dan ook van Een leven na jou van Jojo Moyes, De kracht van het nu van Eckhart Tolle, Het leek stiller dan het was van Eva Kelder en Frank en wij van Julia Claiborne Johnson. Vooral Het leek stiller dan het was maakte veel indruk. Binnenkort verschijnt de recensie van dit mooie boek!

Geschreven

Ik begon deze maand traditioneel met de boeken van juli waarna de recensie van Voor jou verscheen. Ik had last van Moyes-fever en tikte daarna dus ook nog een stukje over de film Me Before You en het vervolgboek Een leven na jouOm af te sluiten vond ik nog een Jojo Moyes tussen mijn oude recensies, namelijk deze van De laatste liefdesbrief. Niet alles draaide deze maand om deze populaire schrijfster en daarom haalde ik ook wat andere recensies uit de oude doos: De belofte van de zee van Francesco Zingoni en mijn allereerste recensie Het meisje in de rode jas van Roma Ligocka.

Naast al deze recensies tikte ook nog wat over mijn avonturen in de bibliotheekde dingen die me op dit moment bezig houden, mooie boekverfilmingen en hoe ver ik ben met mijn Hebban Reading Challenge.

reading challenge 2016

De favorieten van juli

Ik vind het leuk om iedere maand naar mijn bezoekersaantallen te kijken en te zien wat jullie vooral hebben gelezen! De top drie van deze maand is:

  1. Biebpraat
  2. De boeken van juli
  3. Op dit moment…

Geen recensie in de top drie deze maand, maar dat maakt niets uit. Ik schrijf het namelijk allemaal met even veel plezier!

3 comments / Add your comment below

  1. Daar in de schaduw van de boom lijkt me inderdaad een heerlijke leesplekje te zijn. Eigenlijk moet ik eens wat vaker opzoeken welke blogposts het populairst zijn. Nu doe ik dat ongeveer één keer per jaar en iedere keer dat ik jouw favorieten zie langskomen vraag ik me af wat bij mij het meest gelezen wordt.

    1. Het was inderdaad een fijn plekje!
      Ik ben gewoon nieuwsgierig naar welke posts het populairst waren. Dan word ik me ook bewust dat alles echt gelezen wordt en daar word ik dan weer blij van ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.