Augustus, wat een maand! Ik schreef halverwege mijn vakantie een herkansing die ik haalde. Ik zakte daarentegen wel voor mijn rijbewijs. Verder deed ik op Instagram mee aan de bookstagram challenge van Blossom Books, waardoor de volgers me om de oren vlogen. En waar ik in de zomer gemiddeld twintig bezoekers op mijn blog ontvang, steeg dit aantal regelmatig naar tweehonderd. Tijd voor een uitgebreider overzicht van deze zomerse maand! 

Recensies

Het is maar bloed Verkikkerd het leek stiller dan het was

 

 

 

 

 

Er verschenen in augustus vijf recensies vers van de pers! Als eerste tikte ik mijn mening over het indrukwekkende Het leek stiller dan het was van Eva Kelder, daarna besteedde ik aandacht aan zelfhulpboek De kracht van het nu in de praktijk van Eckhart Tolle en kwam verhalenbundel Het is maar bloed aan bod. In de laatste twee recensies vertelde ik iets over de chicklit Verkikkerd van Lisette Jonkman en het hongerig makende Literair kookboek

Ook haalde ik weer een aantal recensies uit de oude doos. Zo stofte ik Cécile van schrijver en choreograaf Ish Ait Hamou af, vond ik Gelukspad 3 van Anna Frederiksson in mijn archief en kreeg ook Wacht op mij! van Michele Serra een plekje op mijn blog.

Overige getikte stukjes

header boeken

Ik begon augustus traditioneel met een aantal boeken die zouden verschijnen, vervolgens vertelde ik over mijn boekenbuit bij een kringloopwinkel en gaf ik een overzicht van verschillende literaire evenementen.

De Blossom Books bookstagram challenge

Normaal ben ik niet zo van de challenges, maar ik besloot om er deze keer toch aan mee te doen. Ik vond het leuk, heel leuk! Omdat veel bookstagrammers iedere dag iets rondom hetzelfde thema posten, ga je sneller in gesprek met elkaar. Gezellig en interessant! Voor de niet Instagrammers onder ons plaats ik hier een aantal van mijn boekenkiekjes. Voor de rest van de foto’s mag je altijd een kijkje nemen op mijn bookstagram.

IMG_6280

IMG_6300 IMG_6147 IMG_6251 IMG_6233IMG_6252

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top 3 van augustus

Tenslotte is het weer tijd om de statistieken in te duiken!

Zoals ik al liet doorschemeren was augustus een goede maand wat betreft bezoekersaantallen, maar wat waren nu jullie favorieten?

  1. UDOD: Cécile – Ish Ait Hamou
  2. Het is maar bloed – Jerry Hormone
  3. Het leek stiller dan het was – Eva Kelder

Augustus was een fijne maand op boeken- en bloggebied. Ik ben klaar voor september!