Ziek zijn, ik vind dat altijd maar saai en zonde van mijn tijd. Mijn lichaam gaf wekenlang aan dat het tijd was om wat gas terug te nemen, maar ik luisterde niet. Wekenlang voelde ik me niet fit en snotverkouden, en als klapper op de vuurpijl kreeg ik een bijholteontsteking. Ik moest uiteindelijk wel uitrusten. Inmiddels begint mijn energie weer terug te komen en voel ik me iedere dag een klein beetje beter. En daarmee komt ook de zin om te lezen en te bloggen weer terug.

De komende tijd kruip ik dan ook wat vaker achter mijn computer om te schrijven, want inspiratie komt altijd op de momenten dat je er niets mee kunt doen. Ik kan voorlopig weer vooruit en zo is al dat niets doen niet voor niets geweest. Ik wil komende week vooral gebruiken om ideeën uit te werken en wat blogposts vooruit te schrijven, maar bovenal wil ik het nog even rustig aan doen, zodat ik deze keer ook echt opknap.

Vanaf 1 november kunnen jullie weer nieuwe recensies, schrijftips (voor NaNoWriMo), boekennieuwtjes en IGTV-filmpjes verwachten. Daarnaast ga ik in november een dag naar Crossing Border Festival en heb ik erg leuke plannen voor december, want dat is tenslotte toch de feestmaand van het jaar. Mijn gezondheid gaat voor, maar ik kijk nu al uit naar de komende maanden. Tot snel!