Hieperdepiep hoera + Winactie (gesloten)

Het is feest, want ik mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen! Het liefste zou ik jullie allemaal een stukje taart aanbieden, maar dat gaat digitaal een beetje moeilijk. Toch wil ik mijn verjaardag niet zomaar voorbij laten gaan en deel ik drie cadeautjes uit!

Wie jarig is, trakteert

En dus heb ik drie blind dates klaarliggen die met smart wachten op een afspraakje. Het zijn geen echte mensen natuurlijk, maar ingepakte boeken met een aantal steekwoorden. Hierdoor blijft het een verrassing welk boek het is, maar weet je wel of het bij je past.

 

Blind date a Blind date b Blind date c

 

Wat moet je doen? 

Het is heel simpel:

 • lees de steekwoorden van blind date A, B en C en kies het boek dat het beste bij je past,
 • feliciteer mij vervolgens onder dit bericht en/of op één van mijn social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram)
 • en laat hierbij weten of je kans wil maken op blind date A, B of C.

Je kunt meedoen tot en met 23 maart. 24 maart maak ik de winnaars bekend!

Ik zou zeggen: laat je verrassen! Dat doe ik vandaag ook.

32 comments / Add your comment below

 1. Gefeliciteerd met je 26e verjaardag! Maak er een fijne dag vol vrienden, familie, cadeautjes, taart en zonneschijn van :D Ik maak graag kans op Blind Date A!

 2. Hartelijk gefeliciteerd met deze mooie leeftijd! Ik wens je een heel gezellige verjaardag en veel goeds voor het komende jaar.
  ik loot graag mee voor blind date B

 3. Lang zal je leven, lang zal je leven, lang zal je leven in de gloria, in de gloria, in de gloorriiaa! Hieperdepiep hoera! Van harte gefeliciteerd :) (Je bent zojuist digitaal toegezongen, en geloof me, dat is beter dan mij in real life horen zingen :p Dat je in het echt dus geen taart uit kan delen is je vergeven :) ) En wat een leuke actie! Ik ben ontzettend benieuwd naar alle boeken natuurlijk, maar het klinkt eerder alsof achter Blind Date A een potentiële liefde voor mij zou kunnen zitten :D ik waag bij dezen dus ook graag een kansje.

 4. Gefeliciteerd Hoofdstuk 12, met je 26e verjaardag! Leuk! Ik zou graag een blind date willen met blind date B, lijkt me spannend, leerzaam, leuk, romantisch, inspirerend en een prachtig boek voor de komende tijd als ik op zoek moet naar een andere baan, omdat mijn huidige contract afloopt per 1 april (geen grapje!). Heel fijne dag toegewenst!
  PS: wij hebben vandaag ook feest, want wij vieren vandaag de 18e verjaardag van mijn dochter Tamara, gisteren met een etentje met ons 4-tjes (ivm voetbaltraining vanavond), vandaag met een gebakje, zaterdag met een groot feest met zo’n 50 jongelui, gezellig! Hoe vier jij je verjaardag behalve dat je uitdeelt????????

  1. Dank je! Jij ook gefeliciteerd met je dochter! Ik heb gisteren wat familie op bezoek gehad en over 1,5 week geef ik een ‘groot’ feest met lekkere hapjes, goede muziek en vooral met een heleboel fijne mensen :)

 5. Nog van harte gefeliciteerd!! Hopelijk heb je gisteren een leuke dag gehad en veel cadeaus (boeken waarschijnlijk? Hahaha) gehad!

  Mag je ook meedoen aan twee blind dates? Mij lijkt Blind date A en B erg leuk.
  Blind date A lijkt mij een hele romatische man, die elke vrouw wel zou willen. ;) Blind date B is meer een mistery guy, maar dat kan ook erg leuk zijn toch? Als ik dan toch zou moeten kiezen, dan gaat mij keuze naar Blind date A.

 6. Gefeliciteerd, Chantal :) en nog veel mooie leesjaren gewenst!
  Ik doe mee voor boek B. China heb ik altijd interessant gevonden, zo’n groot land met een rijke geschiedenis en totaal andere cultuur dan de onze.

 7. Gefeliciteerd en nog veel gelukkige en vooral gezonde jaren toewenst . Loot heel graag mee kies voor boek A. Leuk deze actie voor je verjaardag een blij date met een boek..

 8. Van Harte Gefeliciteerd.
  Ik heb eerlijk gezegd nog nooit een blind date gehad,
  maar bij deze zou ik kiezen voor A.
  Spannend hoor.

 9. Als nog van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat je een fijne verjaardag hebt gehad!
  Het lijkt mij leuk om op een blind date te gaan met een boek.
  Graag waag ik een kansje voor boek A (denk dat ik weet welke boeken achter de letters zitten, ben benieuwd of het klopt, wordt dit nadat de winnaars de boeken hebben ontvangen bekend gemaakt?).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.