Ask me anything!

Ik kan uren schrijven over boeken, maar de laatste weken komt er niets uit mijn vingers. Het is dan ook niet vreemd dat het hier wat stiller is, maar het voelt voor mij wel erg leeg. Mijn plan is om één keer per week achter de computer te gaan zitten en dan simpelweg te wachten op inspiratie. Voor nu heb ik in ieder geval een idee en daar heb ik jullie hulp bij nodig!

Want als ik niets weet om mijn blog mee te vullen, dan weten jullie dat misschien wel. Ik geef jullie de ruimte om alle vragen te stellen die je maar wilt en dan geef ik daar volgende week in een blogpost antwoord op. Wat voor vragen mag je stellen? Alles! Wil je iets weten over mij als persoon? Heb je een vraag over bloggen? Wil je mijn mening over een boekgerelateerd iets? Of nog iets heel anders? Ik hoor het graag!

Welke vraag heb jij voor mij? Stel deze hieronder in de reacties of via een e-mail!

Hopelijk ben ik na het beantwoorden van jullie vragen weer geïnspireerd om weer wat vaker iets op dit kleine stukje internet te slingeren.

6 comments / Add your comment below

 1. Wat een leuk idee! Ik heb wel een paar vragen:
  * welk boek heeft jouw leven veranderd?
  * welk boek moet iedereen gelezen hebben en waarom?
  * wie gaat volgens jou de Libris literatuur prijs winnen op 7 mei a.s.?

 2. Hoi Chantal, op het moment ben ik ‘hoe lees ik?’ van Lidewijde Paris aan het lezen. En dus een kleine stap om jou te vragen: Hoe lees jij? Waar let je op, wat valt je op, enz enz?
  Je kan er vast een hele leuke blog over schrijven🙂

 3. Goh, moeilijke vraag maar wel leuk om even bij stil te staan. Want ja, wat willen bloggers van elkaar weten wat de bloggers nog niet uit zichzelf verteld hebben? Ik zat eerst aan persoonlijke dingen te denken van wat voor werk doe je eigenlijk (ingegeven door je tweets over werken) en als je zoveel leest, volg je dan ook nog wel eens iets op televisie? Heb je een druk sociaal leven of juist helemaal niet en zijn boeken genoeg? Maar dit soort informatie is eigenlijk te privé en is misschien wel leuker om als lezer van je blog over te fantaseren.

  Dus dan kom ik meer op iets als wat zeg jij tegen iemand die zegt nooit een boek te lezen? Hoe is je leven zonder boeken (of heb je zulke periodes nooit gekend?)? Of hoe denk je dat een leven zonder boeken is?

  Maar eigenlijk denk ik dat het leukst is als je schrijft wat jij graag aan de wereld kwijt wil.

 4. Ik ben wel benieuwd hoe je het ervaart om in het Italiaans te lezen en in wat voor opzichten dat anders is dan in het Nederlands. Gaat het langzamer? Let je op andere dingen? Zoek je vaak woorden op of probeer je eroverheen te lezen?
  En ik ben ook wel nieuwsgierig naar hoe je taalbeheersing is als je die taal hebt gestudeerd, maar ik snap ook wel dat het lastig is om dat van jezelf te beoordelen. Spreek je het dan zo ongeveer vloeiend? En hoe hou je het bij als je het niet dagelijks gebruikt? Of heb je inmiddels een baan waarin je het wel nodig hebt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.